0
Je winkelwagen
is leeg

appelsperen excel 300

We willen je graag van dienst zijn.  Vooral in het belang van je hond natuurlijk maar ook in het belang van je portemonnee. Dus helpen we je de juiste voerkeuzes te maken.
In deze tabel hebben we informatie over de samenstelling van verschillende merken en soorten diepvriesvoer naast elkaar gezet.

Veel honden- en kattenvoer heeft leuke kleurtjes. Is dat schadelijk?

Inderdaad. Veel honden- en kattenvoeding is fel gekleurd. Het heeft ook niet zelden herkenbare leuke vormpjes. Dat heeft geen andere functie dan het opkrikken van de verkoopcijfers. Sommige baasjes denken dat hun hond of kat het leuk vindt om zo'n fleurige bak vol feestartikelen op te eten. Het is nergens goed voor! Integendeel! De meeste elke kleur en geur in hondenvoer wordt gemaakt met kleurstoffen en andere kunstmatige middelen.E-nummers dus.

Bovendien (en dat is nog het meest grappige) uw hond is kleurenblind. Hij is alleen maar geïnteresseerd in de smaak en de geur. Het kan hem niks schelen als de brokjes de vorm van botten en hartjes heeft . Hoogwaardige brokjes (die zijn er ook wel) zijn bruin.

Een overzichtelijke vergelijkingstabel met bijna alle merken en soorten vers voer vind je hier.