0
Je winkelwagen
is leeg

appelsperen excel 300

We willen je graag van dienst zijn.  Vooral in het belang van je hond natuurlijk maar ook in het belang van je portemonnee. Dus helpen we je de juiste voerkeuzes te maken.
In deze tabel hebben we informatie over de samenstelling van verschillende merken en soorten diepvriesvoer naast elkaar gezet.

Is (rauw) vers vlees belangrijk voor uw hond?

In een complete (diepvries) versvleesvoeding zitten alle belangrijke voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Daarnaast heeft vlees nog veel meer voordelen. Vers vlees is aan te bevelen wanneer de vertering van de hond uit balans is geraakt en de stofwisseling niet meer optimaal is. Wanneer uw hond bijvoorbeeld aan de diarree is kan het zijn dat het maagdarmstelsel van slag is.
In dat geval is het belangrijk dat er weer enzymen worden aangemaakt waardoor uw hondweer een optimale darmflora krijgt. Vers vlees zorgt voor herstel van de darmflora met als gevolg een stevige ontlasting is en alle voedingsstoffen weer goed worden opgenomen.

Het is het aan te raden om uw hond na een wormenkuur of antibioticakuur compleet vers vlees te geven. De kuren zijn een namelijk een flinke aanslag op het lichaam en het immuunsysteem van uw hond. De enzymen in vers vlees helpen de darmflora snel te herstellen. Bovendien verhoogt het de weerstand van de hond.


Een overzichtelijke vergelijkingstabel met bijna alle merken en soorten vers voer vind je hier.

 

 

 

Tags: