0
Je winkelwagen
is leeg

Verzenden, Bezorgen of Afhalen

Verzendkosten (diepvries uitgezonderd)

Wanneer u snacks, een anti-tekenmiddel of een zak droogvoer bij ons bestelt dan versturen we dat via DHL. Met diepvries is dit een stuk lastiger. De kans dat bestellingen bij aankomst ontdooid zijn is te groot, zeker in de zomer.
Wanneer u een bestelling per post wilt laten versturen dan brengen wij hiervoor €5,00 in rekening

Bezorgen van diepvries

Wanneer u diepvriesproducten heeft besteld kunt u deze ophalen bij - of laten bezorgen door - een Formidog-vestiging bij u in de buurt (bezorgafstand is maximaal 25 km). 
Tijdens het afrekenproces kunt u hiervoor een vestigingslocatie selecteren. Op die plek kunt u uw andere gegevens ook aanpassen.  U krijgt bericht wanneer uw bestelling op de gekozen locatie wordt afgeleverd.

  • Als u veel vriesruimte heeft dan kunt u 90 kilo of meer bestellen. Dat komen we bij u thuis brengen op een moment waarop u thuis bent.
  • Kleinere bestellingen kunt u afhalen bij een vestiging of via een vestiging laten bezorgen. Buiten de hoofdvestiging in Rijswijk zijn er vestigingen overal in Nederland.
  • Wanneer u binnen een straal van ongeveer 20 km van zo'n  vestiging woont kan uw bestelling bij u thuis bezorgd worden, na afspraak, op een moment dat het u het beste schikt.

Geen locatie in de buurt?

Bestellingen van 90 kilo vers vlees of meer (of een waarde van €250,- of meer) worden - gratis - op elk adres in Nederland aan huis bezorgd (met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden).
Wanneer u twee of meer van deze bestellingen per kwartaal heeft (wat neer komt op een tegenwaarde van ca. €2000,- per jaar) dan kunt u overwegen om een pro-account aan te vragen waarmee u hoge kortingen krijgt op alle producten.

Bezorgtijden

Het moment van bezorging is afhankelijk van onze bezorgroutes. Gedrurende het grootste deel van het jaar rijden wij op dinsdag door het zuiden van Nederland en op donderdag door het noorden (incl. Noord-Holland). In de winter, wanneer er meer verkeer is, het weer slechter en de files langer passen wij onze ritten hierop aan. Voor een preciezer bezorgmoment nemen we altijd tevoren contact op. U kunt ons ook bellen: 06 3400 1872.

wagenpark

 

jouw eigen

Ben je hondernemer? Heb je een hondentrimsalon, uitlaatservice, kennel of hondenschool en zoek je "iets er bij"?
Ja?

Ben je nog geen hondernemer maar lijkt je dat wel leuk... dan is het beheren van een eigen Formidogvestiging misschien wel iets voor jou!

klik hier groen

 

 

Mogen we helpen?

Dick
Advies en Verkoop

Hallo,
ik ben bijna altijd beschikbaar voor informatie en advies.

Gebruik Messenger, WhatsApp of bel ons