0
Je winkelwagen
is leeg

Nieuws en Agenda

Agenda

Lets Meat Oranje

Teek M Away

Het voorjaar komt er aan. Fijn, maar pas op: Zodra het warmer wordt komen ook de teken uit hun winterslaap. Voor onze honden (en onszelf) betekent het dat we na een wandeling weer goed moeten controleren.

Voorkomen is beter dan genezen!

Een cliché maar oh zo waar. De ziekte van Lyme is verschrikkelijk. Ook voor je hond! Ieder  jaar worden er ruim 1 miljoen mensen door een teek gebeten, kun je nagaan hoeveel huisdieren de pineut zijn. Daarom kun je bij Formidog je eigen anti-tekenhalsbanden komen maken, van oersterk Paracord en kralen die gemaakt zijn van EM-X keramiek.

Dit keramiek is gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) geïntegreerde klei. Die micro-organismen worden daarna afgegeven va de vacht en de huid van de hond, De EM-X kralen zorgen ervoor dat de hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn veilig en ook geschikt voor honden met allergieën. Ze zijn zelfs veilig voor pups. Dus geen druppels, tabletten of chemicaliën, maar een leuke geknoopte band (in je favoriete kleuren) met veilige kralen.

Lees hier verder