0
Je winkelwagen
is leeg

Brokken

zoek brokken

Wil je brokken voor je hond, maar zie je niet wat je zoekt?
Gebruik de filters om je zoekopdracht te verfijnen!

Merk
Smaak

Kenmerken
Goed idee: sponsor mee!

5procentSamen met uw aankoop bij Formidog kunt u ook een van deze goede (honden)doelen ondersteunen:

Maak een keuze tijdens het afrekenen. Wij doneren vervolgens 5% van uw orderbedrag netto aan deze organisatie.

Dat kost u helemaal niets en wij vinden het een goed idee!

Orijen brokken voor de hond kopen bij formidog.nl

Orijen Whole Prey Puppy 340 gr € 4,85 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Puppy 6 kg € 46,15 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Puppy 11,4 kg € 75,85 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Original Dog 6 kg € 46,15 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Original Dog 11,4 kg € 75,85 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Original Dog 2 kg € 21,80 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Original Dog 340 gr € 4,85 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Freeze-Dried Food Adult Dog 12 Medaillons € 12,75 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Senior Dog 6 kg € 46,15 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey 6 Fish Dog 11,4 kg € 89,50 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey 6 Fish Dog 6 kg € 55,90 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Regional Red Dog 6 kg € 63,15 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Freeze-Dried Regional Red 170 gr € 14,00 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Puppy Large Breed 6 kg € 46,15 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Orijen Whole Prey Puppy Large Breed 11,4 kg € 75,85 per stuk bij aankoop van minimaal 5
Resultaten 1 - 15 van 35

Net zoals hun wilde neven en nichten, zijn de hedendaagse honden en katten uitgerust met scherpe tanden, een kort digestief darmstelsel en een lichaam dat is gebouwd om vlees te verteren. Biologisch Orijen is samengesteld volgens een evolutionair dieet met een hoog gehalte vers vlees plus kleinere hoeveelheden verse vruchten, groenten en botanische producten. Om die reden heeft Orijen (spreek uit: Origén):

  • Tot 90% vlees | ongeëvenaard door andere droge merken en ongeveer 3 keer meer dan traditionele hondenbrokken. Op deze manier evenaren Orijen's rijke samenstellingen de voedingswijze van een wilde hond in zijn natuurlijke habitat.
  • 38-44% proteïnen | Orijen ontleent zijn rijke eiwitgehalte uitsluitend uit dierlijke ingrediënten (niet uit planten) - waardoor dit hondenbrok vrij is van plantaardige eiwitconcentraten zoals aardappel- of erwtenproteïnen, die gebruikelijk zijn in conventionele hondenbrokken.

Ongeëvenaard door élk ander hondenvoer, matchen Orijen's verse regionale bestanddelen de samenstelling van de voeding die de natuur biedt en geeft het de elementaire voedingsstoffen voor uw hond in de meest natuurlijke en voedzame samenstelling.

  • Vers | 2/3 van de vleeswaren, vis, pluimvee en eieren zijn vers of ruaw, zodat ze volop eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen bevatten.
  • Gedroogd | 1/3 vlees wordt luchtgedroogd bij lage temperaturen (90° C). Door die methode worden de eiwitten niet afgebroken maar juist behouden in hun bio-beschikbare vorm. In tegenstelling tot botten en vleesafval dat (ongeschikt is voor menselijke consumptie) verwerkt wordt in ander hondenvoer.

Wanneer we zeggen dat dit zo is, dan is het zo

Het merendeel van de hondenbrokkenmakers stellen hun producten samen door droog vleespoeder te mengen met vier delen water. Het op deze manier ontstane deeg wordt vervolgens op hoge temperaturen gedroogd en vervolgens krijgt dit het etiket: "vers en natuurlijk". Orijen doet het anders. Het verse vlees dat Orijen geselecteerd heeft gaat binnen drie dagen van hun eigen boerderijen naar de fabriek. Twee dagen later is het een brok. Deze ingrediënten zijn ingedeeld in drie groepen:

  • Vers: Koeling is de enige manier waarop Orijen hun verse pluimvee, eieren, vis en vlees bewaren - geen conserveermiddelen, nooit bevroren.
  • Rauw: Net zoals de verse ingrediënten, worden deze uitsluitend in het hoogseizoen gevriesdroogd om de natuurlijke rijkdom te behouden - zonder conserveermiddelen.
  • Gedroogdd: Luchtgedroogd op temperaturen die ruim onder de kookgrens liggen, om een ​​geconcentreerde bron van eiwit te leveren - zonder chemische conserveringsmiddelen.


Overweeg de variatie die uw hond in een natuurlijk dieet ook krijgt: het is een opportunistische scharrelaar die vandaag een gewonde eend of gans te pakken krijgt, morgen een nest verse eieren vindt en op een andere dag een kadaver van een groter dier vindt. Dat rijk gevarieerde dieet is de sleutel in het voer van Orijen, met een diversiteit van essentiale proteïnen en vetten. Deze diversiteit is niet aanwezig in het conventionele hondenvoer, dat vaak slechts één enkele dierlijke ingrediënt bevat, zoals kip óf lam. Bovendien is dat ingrediënt, doodgekookt en hoogst zelden vers.

Mogen we helpen?

Dick
Advies en Verkoop

Hallo,
ik ben bijna altijd beschikbaar voor informatie en advies.

Gebruik Messenger, WhatsApp of bel ons